Smycken

Hello!
 
Som de flesta vet så kan man lyfta en outfit rejält om man adderar rätt accesoarer. Så därför har jag nu plockat ut några budgetalternativ som man kan ha till sina outfits, jag tycker att alla de smyckena som jag plockat ut är sjuuukt snygga och riktigt prisvärda!. Samtliga kommer från H&M, kan plocka ut lite smycken från andra affärer i ett senare inlägg om ni är intresserade;)
 
(ska ta och springa förbi H&M så fort jag kan så jag kan lägga vantarna på några av dessa, älskar framförallt ringen högst upp och armbanden högst upp till vänster)
 
XOXO
 

"We found love"

God morgon!
 
Hoppas ni alla har sovit gott!. Tänkte kika in här en kortis och visa en musikvideo som brukar inspirera mig ibland när jag har total hjärnsläpp gällande vad jag ska ta på mig för kläder. Jag tror att de flesta av er har sett den videon och även om den är ca 1 år gammal så funkar fortfarande outfitsen. Utöver det är Rihanna en av mina stilinspiratörer och även om hon inte alltid levererar de absolut bästa och snyggaste outfitsen så funkar 99% av hennes outfits.
 
Nä nu måste jag rulla, men kikar in lite senare för mer tips, enjoy!
 
XOXO
 
 

Scarf

Hello!
 
Matcha gärna, när vädret tillåter, din skinnjacka med en snygg scarf. Som nämnt i tidigare inlägg så är mönster en stor hit i vår, så om du inte vill bära mönstrade klänningar eller tröjor så satsa istället på något lite mindre mönstrat som en scarf!. Inte nog med att det är riktigt moderiktigt, den kan även piffa upp en annars ganska tråkig outfit och drar blickarna till sig om det är någon annan del av din kropp som du inte vill ska få så mycket fokus.
 
Här nedan har jag valt ut några snygga scarves, både några billigare och några lite dyrare så det är bara att välja och vraka. Dessutom har jag även knåpat ihop en snygg outfit som jag själv kommer bära när det blir några grader varmare. (måste även tillägga att Alexander McQueen scarfen är to die for!!!, jag älskar den och den är perfekt nu till våren).
 

XOXO
 
 

Bära skinnjacka redan nu!

Hej!
 
Förlåt för dålig uppdatering från min sida, men idag blir det betydligt bättre uppdatering! Det här inlägget är riktat framföallt till alla er som saknar att bära sin skinnjacka och vill börja bära den redan nu!
För det är nog en hel del personer, utöver mig, som verkligen saknar att bära sin skinnjacka så jag tänkte rikta ett inlägg åt det.
 
Ja som de flesta märker så är det fortfarande ganska kallt i Sverige (fast vi har nu börjat få plusgrader woop woop) men för att kunna bära dinn skinnjacka redan nu är det bara att ha lite varmare kläder under så du inte fryser + ett par varma vantar och en stor mysig halsduk.
Så har valt ut några fina stickade tröjor som ni skulle kunna ha under era skinnjackor!
Enjoy!
 
XOXO

Ha Stil!

Godmorgon! 
 
Var snygg i stallet i vår och i sommar! 
 
 
 
Sommar 
 
(Bilderna är från olika hemsidor)
 
Puss Puss 
Cissi

Snygg på tävlingar!

Hej!
 
Dålig uppdatering från min sida! Ledsen för detta!
Men nu tänkte jag ge er tips vad som är riktigt snygg på Hästtävlingar! 
 
Eftersom jag är hoppryttare kommer jag visa er hur min dröm outfit skulle se ut. 
 
 
 Snygg marinblå Animo kavaj 
Kavaj: ca. 2500 kr
Ett par vita ridbyxor från Kingsland, de ska vara tajta och sitta snygg över rumpan.
Kingsland Ridbyxor: ca. 1200 kr
 Ett par snygga stövlar från kända märket veredus, de är tuffa och riktigt sköna att ha på sig.
Ridstövlar: ca. 6000
 
 Matcha din hjälm till kavajen och schabraket, då är du nummer 1! 
GPA-Ridhjälm: ca. 6000 kr
 
(Alla bilder är från google)
 
 
Du kan även hitta tips om snyggt ridmode på de olika butikernas hemsidor! 
 
Jag uppdaterar snart om mer tips om snygga outfits i stallet till vardags!
 
Puss puss!
Cissi
 
 

Ridkläder

Godkväll!
 
Var åter igen inne på Ralph Laurens hemsida och hittade ett par tyffa ouitfits för tjejer som vill sticka ut! Eftersom jag är ridtjej ända in i själen så tycker jag såklart att detta är riktigt snyggt!  
Så om man är en modig person och vill följa modet, kör på ridbyxorna eller kanske en stigbygel på väskan :D 
 
 Bilder från Ralph Laurens hemsida
 
Puss Puss
Cissi
 

Beyoncè

Beyoncè, en av världens största artister, har inte endast en röst som är to die for utan hon har även en ordentlig känsla för stil (om man kan uttrycka det så). Dock vet jag inte om det är hennes egna stilkänsla som komponerar de snygga outfitsen eller en stylist, men en sak kan vi nog alla hålla med om, att oavsett vilket så klär hon sig riktigt riktigt snyggt. Så inspireras av dessa mönstrade plagg som hon har komponerat på olika sätt och anpassa det till er egna personliga stil.
 
P.s, som ni ser så behöver inte en outfit vara superkomplicerad utan ibland är det snyggare om man håller det enkelt.
 
XOXO
 
 
 

Från catwalken till garderoben

Hello!
 
Tänkte fortsätta på förra inlägget om mönstren på catwalken. Så nu har jag valt ut lite plagg från olika affärer som lite tips på vad ni kan köpa om ni inte vill spendera tusentals kronor på designerkläder, men ändå vill se lika snygga och trendiga ut!. Enjoy, och om det är något som kanske inte ser rätt ut eller som bör förbättra så kommentera gärna så ändrar jag det till nästa inläg;)
 
XOXO
 

Beige

Hej på er en solig söndag!:)

Skrev igår att det är snyggt med svart, men idag vill jag gärna ge er ett till tips vad som är en vinterfärg på naglarna, nämligen beiget!

Det är fräsht och det är najs! Så tjejer, satsa på beiget!

Puss puss
Cissi


Stilinspo

Hello!
 
Tänkte lägga upp lite bilder från några av modehusens vårkollektioner som visades upp på catwalken för ett tag sedan. Som ni ser på bilderna så är en av de stora vårtrenderna förutom färg (som nämnts i tidigare inlägg) även mönster, ju mer mönster desto bättre!. Var heller inte rädd för att matcha olika mönster, om det är matchat rätt så blir outfiten to die for!.
 
Men har samlat bilder från vårkollektionerna hos Dries Van Noten3.1 Philip LimIsabel Marant och Elie Saab. Där jag fokuserade på, som ni kan se på bilderna, just mönster. Inte nog med att det piggar upp och ger lite extra vårkänslor i den gråa vardagen utan det är även riktigt snyggt. Njut och inspireras till era egna outfiter;)
 
XOXO
 
 

Snyggt i svart!

Innan pratade jag mycket om starka färger och att det är det rätta i vår, men eftersom det fortfarande är vinter så tänkte jag ge er tips om vad jag tycker är riktigt snyggt! 
 
Om jag går på stan och ser en tjej som är helt klädd i svart, med en öppen kappa och en snygg brun/beige halsduk, då smälter jag! Finns inget snyggare än att klä sig tufft under vinter, att bryta det mörka med någonting ljust är helt rätt! 
 
Även smycken och färg på naglarna är viktiga, jag tycker att man ska ha mörka eller helt naturliga naglar på vinter, jag tycker t.ex att svart är snyggt! Det bryter verkligen till den vita hy man fått under vinter som gått!
 (bild från google)
 
Ha en treflig Lördag!
PUSS PUSS
CISSI

Färger färger färger!

Godmorgon världen! <3
 
När våren närmar sig och man hör fåglarna kvittra utanför sitt sovrumsfönster, då släpps vårkolletionerna i de stora butikerna. 
 
Varje vår och sommar tipsar hemsidor om att starka färger står högst upp på modelistorna, vilket jag kan tycka är snyggt till en viss del, men det är viktigt att veta vilka färger som passar ihop. Om man bladar fel färger ser man ju tillslut ut som en clown. 
 
Hittade denna bild på Ralph Laurens hemsida, här har de blandat färgerna snyggt tycker jag. Gula hästen till byxorna och bruna väskan till skärpet och skorna! Detta skulle jag kalla en riktig vår favorit! :D 
 
 
 Bild från Ralph Laurens hemsida (spring 2013) 
 
Om du gillar att klä dig i färger i vår och i sommar tipsar jag dig om att gå in på vårkolletionerna för även Gant och Tommy hilfiger, de har riktigt snygga kläder i år! 
 
 Bild från Ralph Laurens hemsida (spring 2013) 
 
PUSS PUSS
CISSI
 
 
 

Ny kollektion

God morgon!
 
Tänkte passa på att tipsa om den senaste kollektionen som släppts på H&M. Kollektionen som går under namnet Rock'n'roll mansion är precis som namnet antyder en lite mer rockig kollektion. Trots bristen på smycken så har kollektionen ändå en hel del snygga plagg att erbjuda som kommer bli perfekta att använda när det är lite varmare ute. Då det visades mycket vita plagg på catwalkarna den här månaden så är speciellt den vita skinnjackan ett hett tips om man vill pricka in en av vårens stora modetrender. Utöver de snygga topparna som finns med i kollektionen så är även batik-byxorna riktigt snygga och perfekta att ha till en snygg blus och ett par klackar både nu, trots att det fortfarande är lite kyligt ute, men även senare när värmen är på ingång. Men om man inte är så intresserad av kläderna så borde man då satsa på de vita skorna med färgad rem, de kommer vara supersnyggt i sommar tillsammans med en färgglad klänning.
 
 
XOXO

Färgglada naglar!

Hej och välkomna till bloggen!
Jag tänkte starta hela den här bloggen med ett lite "vårigt" inlägg. Som vi alla vet så är ju våren inte riktigt här än, snön är ju fortfarande kvar i stort sätt överallt men det behöver inte betyda att vi inte kan tjuvstarta lite.
Det är fortfarande för kallt att gå runt i vårkläder, såsom tunna kappor, men vi kan ju alltid lägga lite etra färg på naglarna för att lysa upp i mörkret. De färgerna som är allra snyggast att ha just nu på naglarna är de pastelliga vårfärgerna, tänk ljusrosa eller ljusblått och du är helt rätt. Inte nog med att det är snyggt ur en modesynvinkel, de ger också lite färg och lyster i det gråa vädret. 
 
Självklart finns det en del olika märken att välja på, och är man ute efter ett budgetköp så ska man satsa på depend eller viva la diva, vilka även sitter kvar länge på naglarna, om man har ett överlack. Är man däremot ute efter lite dyrare märken så ska man satsa på lorèal eller dior. Båda har superbra hållbarhet och räcker även ganska länge.
 
Njut av kvällens tips och mer kommer upp snart.
 
XOXO
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


Ladda ner en gratisdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar p Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus